Gizlilik
Kullanıcı Verilerini Silme Talimatları
Creator Assist hesabını ve hesabınla ilişkili kişisel verileri kalıcı olarak silmek için aşağıdaki yöntemlerden birini kullanabilirsin.
1. Creator Assist içinden hesabını sil
Hesabına erişebiliyorsan en hızlı yöntem uygulamadaki kalıcı hesap silme seçeneğidir:
- Creator Assist hesabına giriş yap.
- Hesap ve yasal bilgiler bölümüne git.
- Hesabı kalıcı olarak sil seçeneğine bas.
- Gösterilen uyarıyı okuyup silme işlemini onayla.
İşlem tamamlandığında Creator Assist oturumların sonlandırılır ve hesabın yeniden kullanılamaz.
Creator Assist'i açcreatorassist.io/app2. Hesabına erişemiyorsan silme talebi gönder
Kayıtlı e-posta adresinden aşağıdaki adrese bir veri silme talebi gönder. Kimliğini doğrulayabilmemiz için yalnızca Creator Assist hesabında kullandığın e-posta adresini belirt.
Veri silme talebi gönderemirarslan.itu@gmail.comE-postana şifre, doğrulama kodu, OAuth anahtarı veya başka bir gizli bilgi ekleme.
3. Hangi veriler silinir?
Kalıcı hesap silme işlemi Creator Assist tarafından tutulan aşağıdaki hesap verilerini kaldırır:
- Creator Assist kimlik doğrulama hesabın, profilin ve uygulama tercihlerin.
- Instagram, YouTube ve TikTok bağlantı kayıtların ile saklanan şifreli OAuth anahtarların.
- Senkronize edilmiş Reels metaverileri, yayın planları, yükleme görevleri ve sağlayıcı yayın kimlikleri.
- Creator Assist üzerindeki etkin oturumların.
4. Bağlı platformlardaki içerikler
Hesap silme sırasında bağlı platform yetkilerini iptal etmeyi dener ve Creator Assist'te saklanan bağlantı anahtarlarını kaldırırız. İstersen Meta, Google ve TikTok hesap ayarlarından Creator Assist erişimini ayrıca iptal edebilirsin.
Creator Assist hesabını silmek, daha önce Instagram, YouTube veya TikTok'ta yayımlanmış içerikleri silmez. Bu içerikleri ilgili platformdaki hesabından ayrıca silmen gerekir.
Video dosyaları yalnızca aktarım sırasında geçici olarak işlenir ve aktarım tamamlandığında kaldırılır; kalıcı bir video kopyası saklamayız.
5. İşlem süresi ve sınırlı saklama
Uygulama içinden başlatılan silme işlemi onaylandıktan sonra doğrudan uygulanır. E-postayla gönderilen doğrulanmış talepleri en geç 7 takvim günü içinde tamamlarız.
Yasal yükümlülükler veya hizmet güvenliği için tutulması zorunlu olan sınırlı kayıtlar, yalnızca gerekli süre boyunca saklanabilir ve daha sonra silinir.
6. Yalnızca bir platform bağlantısını kaldırmak istiyorsan
Instagram, YouTube veya TikTok bağlantısını Creator Assist içindeki bağlantılar bölümünden kaldırabilirsin. Bu işlem ilgili bağlantı anahtarlarını ve yerel sağlayıcı API verilerini kaldırır ancak Creator Assist hesabını ve diğer hesap verilerini silmez. Tüm verilerin silinmesi için kalıcı hesap silme adımlarını kullan.
Verilerin nasıl işlendiğine ilişkin ayrıntılı bilgi: